Enter In Life of NFS

nfsdemo-screen-shot.jpg

Najnoviji nastavak popularne igre NFS. Napokon, posle dugog ocekivanja dobijamo ono za cime smo zudili Need for Speed Pro Street. Navodno kako izjavljuje EA minimalni sistemski zahtevi su po malo preterani ali sta je tu je.

Ova igrica nam daje osecaj slican stvarnosti. Jedino sto nam otezava “zivot” u ovoj igri jeste odbrana krune u pustinji tj. “nitrocioe” vrsta game playa sto vidite na slici. Vozeci ovu vrstu trek kroz zivopisnu pustinju pri vecoj i vecoj brzini dolazi do otezanog skretanja a ako bi recimao taster za desno zadrzali malo duze od normalnog izleteli bi sa staze, a ako bi samo malo pipnuli nebi se nista desilo tako da mozete da racunate da ce te “poljubiti” stub koji se nalazi na svakih 4 do 5 milja. Naravno to se ne odnosi na “react team season” tj.na trke sa krugovima. One vam pruzaju mnogo vise od obicne zabave sto vam odgovara ako ste napeti jer je veoma mali procenat sansi da ce te izgubiti.

Ocekivalo se mnogo novih detalja, ali se ekipa EA Games-a bas potrudila i ubacila nesto sto je za mene bilo neocekivanio, npr: ostecenje auta, samo 3 ili 2 nedopunjive boce nitra, posle svake trke obavezna popravka auta koji ste “urnisali” i cak kamenje koje vam moze ostetiti auto tokom voznje.

Ukoliko neverujete svemu ovome sto sam napisao slobodno mozete proveriti time sto ce te potraziti demo ove igrice na netu.

Nego da se vratimo na minimalne sistemske zahteve a to su 2.8GHz intel 6600 gs i 1 GB rama za XP, a minimum za Vistu je jos uvek nemoznat(bar za mene). Preporucujem vam da je potrazite na netu i isprobate vasu masinu a za to vam je potrbno samo 768 MB slobodnog prostora na vasem had disku.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: